ارسال رایگان به سفارشات بیش از 490 هزار تومان

پارافین تراپی چیست؟ وسایل مورد نیاز پارافین تراپی

پارافین تراپی چیست و چه فوایدی دارد؟

پارافین تراپی یکی از روش‌های بسیار تاثیرگذار برای جوان سازی پوست، از بین بردن دردهای عضلانی و سلامت‌بخش پوستی محسوب می‌شود

در این مطلب قرار است درباره‌ی پارافین‌تراپی، فواید آن، لوازم مورد نیاز آن، روش انجام و مضرتات و عوارض احتمالی آن صحبت کنیم.

پارافین تراپی چست و چه فوایدی دارد؟

پارافین یک ماده جامد و مومی شکل است که به رنگ‌های مختلف و رایحه‌های متفاوتی وجود دارد؛ این ماده از هیدروکربن اشباع شده ساخته شده است. این نرم کننده‌ی طبیعی، خاصیت نرم‌کنندگی و آب‌رسانی به پوست را دارد همچنین می‌تواند سلول‌های مرده، خشکی و ترک پوست را نیز از بین ببرد.

این ماده به دلیل خاصیت گرمابخشی که دارد؛ می‌تواند جریان گردش خون را افزایش دهد، گرفتگی عضلانی را برطرف کند، دردهای عضلانی و مفصلی را مخصوصا در بیماران آرتروزی از بین ببرد و همچنین باعث ایجاد احساس آرامش ‌شود.

پارافین تراپی می‌تواند به افزایش شادابی پوست شما کمک کند، از پیری زودرس جلوگیری کند و رطوبت و آب‌رسانی به پوست شما را افزایش دهد و تیرگی پوست را کاهش دهد.

این روش تاثیر زیادی در درمان فیبرومیالژیا و روماتیسم مفصلی دارد.

پارافین تراپی

فواید انجام پارافین تراپی

برای انجام پارافین تراپی به چه وسایلی احتیاج داریم و چگونه انجام می‌شود؟

برای انجام پارافین تراپی بهتر مانند هر کار دیگری به متخصص مربوطه مراجعه کنید.

بسیاری مراکز و سالن های زیبایی و مراکز اسپا این خدمت را برای مشتریان انجام می‌دهد؛ اما می‌توانید در منزل هم این عمل را انجام دهید.

مواد مورد نیاز برای پارافین ‌تراپی:

موم پارافین

دستگاه پارافین تراپی یا ظرف بزرگ

ظرف پلاستیکی

دما سنج

کیسه پلاستیکی

دستکش و پاپوش حوله ای

کرم مرطوب کننده

لوازم پارافین تراپی

وسایل پارافین تراپی

روش انجام پارافین تراپی:

برای جلوگیری از خطرات و بروز عوارض احتمالی حتما این کار را تحت نظر متخصص انجام بدهید.

برای این کار حتما باید از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید که پوست بدن رطوبت کافی برای جذب پارافین را داشته باشد.

توجه داشته باشید که اگر از این روش برای جوان‌سازی و رطوبت‌رسانی به پوست صورت استفاده می‌کنید حتما باید از یک لایه محافظ بین پوست و پارفن استفاده کنید زیرا به علت حساس بودن پوست صورت ممکن است دچار التهاب و سوختگی شود.

قبل از انجام پارافین تراپی حتما پوست را به خوبی مرطوب کنید و بعد از آن پارافین را پوست صورت یا بدن منتقل کنید.

بعد از اینکه لایه‌ی پارافین را روی پوست منتقل شد باید پوست به خوبی ماساژ داده شود.

می‌توانید در این مرحله از روغن‌های گیاهی استفاده کنید؛ این کارعلاوه بر انتقال تاثیر مثبت ماساژ با روغن‌های گیاهی باعث ایجاد آرامش هم می‌شود.

اگر قصد دارید این کار را در منزل انجام دهید مراحل زیر را طی کنید

مرحله‌ی اول:

دست‌های خود را تمییز بشورید و با حوله خشک کنید (از داشتن هر شی یا ماده اضافه روی پوست خود، مانند لاک، انگشتر و کرم خودداری کنید)

پارافین را درن ظرف (ترجیحا قابلمه) بریزید و زیر این ظرف، ظرف بزرگ‌تری بگذارید و درون ظرف زیری آب بریزید و ذوی حرارت متوسط قرار بدهید تا موم به آرامی شروع به آب شدن بکند.

وقتی موم کامل آب شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و محتویات درون ظرف را درون یک ظرف پلاستیکی که از قبل داخل آن را به خوبی چرب کرده‌اید بریزید و اجازه بدهید دمای موم آب شده کاهش پیدا کند و روی آن ببندد؛ دمای ظرف را اندازه‌گیری کنید، زمانی که دمای موم به 50 درجه سانتی گراد رسید موم شما برای پارافین تراپی آماده است.

مرحله‌ی دوم:

پوست محل مورد نظر را به چند قطره روغن گیاهی آغشته کنید و ماساژ بدهید، سپس دست یا پا را داخل پارافین فرو کنید و چند لحظه نگه دارید سپس دست یا پای خود را خارج کنید و صبر کنید تا لایه‌ی روی پوست شما ببندد و خشک شود سپس مجدد دست یا پا را وارد موم آب شده بکنید و این بار بیشتر نگه دارید تا حداقل 10-12 بار این کار را انجام دهید.

مرحله‌ی سوم:

بعد از اینکه آخرین لایه هم خشک شد دور دست یا پای آغشته به موم پارافین را یک لایه پلاستیک بکشید و دور آن یک پارچه‌ی حوله‌ای یا یک دستکش (یا پاپوش برای پا) بپیچید و به حدودا 20 دقیقه صبر کنید.

مرحله‌ی چهارم:

در این مرحله نوبت پاک کردن پارافین است؛ لایه‌ی حوله‌ای و لایه‌ی پلاستیکی را باز کنید و سعی کنید با یک دستمال نرم و تمییز به آرامی پوست را تمییز کنید.

وقتی پوست به خوبی تمییز شد روی آن مرطوب کننده بزنید و ماساژ بدهید تا مرطوب‌کننده جذب پوست شود.

این مرحله آخرین مرحله‌ی انجام پارافین تراپی شماست.

روش انجام پارافین تراپی

انجام پارافین تراپی

مضرات و عوارض احتمالی پارافین تراپی

اگر موم پارافین را به روش درستی ذوب کنید و مراحل پارافین تراپی را به درستی انجام دهید معضلات و عوارضی نظیر سوختگی و تاول را تجربه نخواهید کرد؛ اما اگر پوست صورت و گردن حساسی دارید ممکن است صورت و گردنتان دچار عوارضی نظیر قرمز شدن و التهاب شود

توجه: هرگز پارافین تراپی را در صورتی که زخم باز دارید انجام ندهید زیرا متریال نفتی این ماده باعث تحریک و آسیب رسیدن به زخمتان می‌شود.

اگر دچار بیماری‌هایی نظیر  فشار خون بالا، دیابت و یا واریس هستید به هیچ عنوان انجام این کار برای شما توصیه نمی‌شود.

انجام این کار در این افراد می‌تواند باعث بروز مشکلاتی نظیر بی‌حسی و تضعیف گردش خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت شود.

اگر این عمل را تحت نظر افراد متخصص و در مراکز زیبایی، بهداشتی و اسپا انجام نمی‌دهید توجه داشته باشید دمای پارافین نباید از 50 درجه بیشتر باشد.

پارافین تراپی برای نرم کردن و رطوبت‌رسانی به پوست در نواحی مختلف بدن مانند: صورت، دست، پا، بدن و… در مراکز اسپا و سالن‌های زیبایی و… استفاده می‌شود. خوردن یا استشمام بوی پارافین شمع می‌تواند مشکلاتی نظیر استفراغ، حالت تهوع، سردرد یا آلودگی بِنزنی ایجاد کند. استعمال موضعی پارافین ظاهرا عوارض جانبی چندان شدیدی ندارد.

برای اطلاع از آخرین مطالب و بهترین محصولات آرایشگاهی به پنل فروشگاه منوچهری آنلاین، مراجعه فرمایید

نظر دهید

      پاسخ دهید

      منوچهری آنلاین
      Logo
      بازیابی رمز عبور
      مقایسه موارد
      • کل (0)
      مقایسه
      0